Archiv novinek

5 důvodů, proč navštěvovat infrakabinu pravidelně

Zde je 5 důvodů, proč pravidelná aplikace tepla v infrakabině dlouhodobě a pozitivně ovlivňuje vaše zdraví:

1. Relaxace a uvolnění stresu

Infračervené kabiny vytvářejí příjemné teplo, které proniká hluboko do svalů přes kůži a krevní oběh a přispívá k relaxaci. To může pomoci snížit stres a zvýšit celkovou pohodu.

2. Úleva od bolesti

Infračervené záření může pomoci zmírnit bolesti svalů a kloubů. Podporuje krevní oběh a může tak pomoci zmírnit napětí a záněty.

3. Zlepšete zdraví pokožky

Teplo infračerveného záření může zvýšit krevní oběh v kůži a pomoci zlepšit vzhled pokožky. Díky tomu může pleť vypadat jasnější a zdravější.

4. Detoxikace organismu

Pocením v infračervené kabině lze z těla vyloučit toxiny a škodliviny. To může podpořit proces detoxikace a podpořit celkovou pohodu.

5. Zlepšení imunitního systému

Infračervené záření může posílit imunitní systém stimulací tvorby bílých krvinek. To může pomoci odvrátit nemoci a zlepšit celkové zdraví.

Vysoce doporučeno!

S revoluční technologií SENSOcare® vyvinutou speciálně společností Physiotherm se intenzita infračerveného záření automaticky a bezkontaktně přizpůsobuje potřebám těla.

Infrakabiny, lehátka a křesla Physiotherm jsou vhodné pro lidi všech věkových kategorií. Ať už před sportem nebo po něm, k relaxaci, k úlevě od bolesti, k detoxikaci, ke zlepšení krevního oběhu nebo jako posilovač imunity – uklidňující teplo má pozitivní vliv na mysl i tělo.

 

Zpět na výpis novinek